Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Έχω... 7 μυστικά!!!

Λοιποοοον! Τι κάνετε? Καλό μήνα είπαμε? Δεν είπαμε.... Που να πούμε αφού είμαι στον κόσμο μου τις τελευταίες μέρες και έχω εξαφανιστεί! Καλό μήνα λοιπόν, χαρωπός και ηλιόλουστος। Φοράσετε τον Μάρτη σας? Εγώ μπορεί να έχω φτάσει 27 Μαίων αλλάααααα τον Μάρτη μου θα τον φορέσω ότι και να γίνει! Ωραία... Έλαβα προσκλησούλα για παιχνιδάκι απο την sweety! ευχαριστώ κοριτσάκι :) και έτσι θα μοιραστώ 7 μυστικούλια δικά μου. Αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού να αποκαλύψουμε 7 μυστικά για εμάς και μετά να καλέσουμε 7 άτομα να συνεχίσουν την παιχνιδοαλυσίδα. Για να δούμε.....

1) Δεν μπορώ ΚΑΘΟΛΟΥ να σταθώ ανάμεσα σε πολύ κόσμο για πολύ ώρα... Από μικρό παιδί έχω αγοραφοβία. Χώροι με πολύ κόσμο με αρρωσταίνουν. Οπότε πρέπει να ετοιμάζομαι ψυχολογικά για να κάποια πιθανή έξοδο σε ενα τέτοιο μέρος πχ εμπορικό κέντρο.

2) Όπου και να βρίσκομαι, ότι και να κάνω (ακόμα και όταν πέφτω για ύπνο) απαραίτητα πρέπει να έχω μουσική. Με χαλαρώνει, με ξεκουράζει, με βοηθάει να σκεφτώ, να γράψω, να ονειρευτώ.

3) Είναι στιγμές που νιώθω σαν τον Ντεντέκτιβ Μόνκ. Και αυτό γιατί όλα μου τα πράγματα είναι σε μια περίεργη ισσοροπία, δεν μπορώ βιβλία ανακατεμένα, φύλλα μπερδεμένα, ανακατεμένα σκέυη στην κουζίνα κτλ κτλ...

4) Στην ηλικία των 5 ετών απέκτησα ευαισθησία στα αφτάκια μου οπότε κάθε χειμώνα τρέμω μην συναχωθώ και ταλαιπωρηθώ πάλι απο μια "υπέροχη ωτίτιδα"

5) Από μικρή μου άρεσε να κάνω μιμίσεις με στους φίλους μου. Την είχα απο μικρή την σφυριά με το θέατρο και με θυμάμαι πάντα να στήνω ολόκληρους κόσμους. Ακόμα και ΄τωρα καμιά φορά πιάνω τον εαυτό μου να μιμούμαι κάποιους φίλους για να τους πειράξω... :-p

6) Γενικά με χαρακτηρίζουν ήρεμο άνθρωπο. Αλλά!!!! Αν κάνεις κάτι το οποίο με προσβάλει, με πειράζει, πιθανών με βλάπτει και ενώ εχω προειδοποιήσει τότε καλύτερα να κρυφτείς.... Αυτό συμβαίνει συνήθως με τους ήρεμους ανθρώπους, μέχρι να τους πατήσεις τον κάλο κοινώς!

7) Ο επόμενος Master chef είμαι εγώ!!!!! χιχιχιχι, θα ήθελα! Αγαπάω την δουλειά μου σε βαθμό τρέλας! Θεωρώ την μαγειρική απο τα πιο δημιουργικά επαγγέλματα. Μπορείς να προσφέρεις στους άλλους χαμόγελο με κάτι τόσο απλό και καθημερινό, το φαγάκι δηλαδή. Πηγή ζωής και ενέργειας.

Αυτά ήταν κάποια μυστικούλια... Τώρα πρέπει να δώσω και εγώ την σκυτάλη ε?
Καλώ τον γλυκό Σκρουτζάκο, τον μυστηριώδη Δραπέτη, την Coula και τα κουλά της, τον Vassilio με τις ιστορίες του, την Κ απο την γλυκειά ονειρούπολή της και την Silena.
Φυσικά υπάρχει και ανοιχτή πρόσκληση για όσους θέλουν πέρασαν και θέλουν και αυτοί να συμμετάσχουν το παιχνιδάκι μας.

Φιλιά φίλοι μου και να περνάτε όμορφα!

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΙΞΩ.ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή