Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Η Yasmin Levy στο Principal Theater!

Η Yasmin Levy, γνωστή και ως ιέρεια των σεφαραδίτικων τραγουδιών, έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική συναυλία στο Principal Club Theater, στις 11 Απριλίου. Οι παραστάσεις της, προσεγμένες και ατμοσφαιρικές αφήνουν στο κοινό της την καλύτερη αίσθηση. Με κάθε εμφάνιση της παρασύρει τους ακροατές σε ένα εσωτερικό και απολαυστικό ταξίδι. Η αισθαντικότητα της φωνής της αγκαλιάζει το κοινό της και κάνει τον κάθε ακροατή να αισθάνεται ότι αυτή η μεγάλη ερμηνεύτρια μιλάει ξεχωριστά στον καθένα και περιγράφει κάτι από τη δική του προσωπική εμπειρία.

H Yasmin Levy, έρχεται στη χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο “Sentir” που χαρακτηρίζεται από κοινό και δημοσιογράφους ως θριαμβευτική. Έχει ήδη ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ευρώπη, την Τουρκία, το Ισραήλ, αλλά και τις Ηνωμένες Πολιτείες, παρασύροντας το κοινό σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι, σε ένα ξεχωριστό είδος μουσικής, τη σεφαραδίτικη, που μετρά περισσότερα από 500 χρόνια ιστορίας.

Η μοναδική ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει στη χώρα μας το τελευταίο άλμπουμ της «Sentir», μέσα από το οποίο επανασυστήνει γνωστά ladino (Ισπανό-εβραϊκή μουσική) και flamenco κομμάτια, ενώ δεν λείπουν και καινούρια τραγούδια, καθώς επίσης και μια εξαιρετική διασκευή του «Hallelujah» του Leonard Cohen.

Yasmin Levy στις 11 Απριλίου, ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε μία μεγάλη ερμηνεύτρια.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30
(πηγή: http://www.artandlife.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου