Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Τι έγινε ρε παιδιά?

Επιτέλους οι θερμοκρασίες πέσανε και θυμηθήκαμε ότι έχουμε χειμώνα... Δεν ξέρω όμως πως είμαι, δεν μπορώ να το αναλύσω. Νομίζω ότι είναι από αυτές τις στιγμές όπου νιώθεις σαν να ζεις αλλά είσαι θεατής στην ζωή σου. Ξυπνάς, κοιμάσαι, τρως, περπατάς, τσακώνεσαι, γελάς, βλέπεις τηλεόραση, πας στην δουλειά σου αλλά όλα με απόλυτο προγραμματισμό σαν να μην είσαι εσύ, σαν να βλέπεις κάποιον άλλον να τα κάνει όλα αυτά. Προσπαθώ να αντιληφθώ το σώμα μου, να με νιώσω και δεν με αναγνωρίζω, σαν να έχει ξεκολλήσει η ψυχή μου από το κορμί μου και με κοιτάω από τον καθρέφτη. Βλέπω τα χέρια, τα πόδια, τα μάτια στον καθρέφτη μα... δεν είναι δικά μου... Άλλο και αυτό πάλι, σκέφτομαι... Όλα τα παλαβά εγώ θα τα πάθω? Μάλλον ο εγκέφαλός μου με βαρέθηκε και μέχρι να έρθω στα ίσα μου αποφάσισε να κάνει μια παύση.. Οκ, θα περάσει και αυτό! Προς το παρών χαμογελάω στον νεοεισαχθέντα χειμώνα! :) Καλό βράδυ φίλοι μου να περνάτε όμορφα και.. ντυθείτε ζεστά!

3 σχόλια:

  1. Κρύοοο!!! Δεν περίμενα να νιώσω ξανά κρύο!!! Δεν μου αρέσει καθόλου το κρύο, αλλά η κατάσταση ήταν αρρωστημένη με τις υψηλές θερμοκρασίες! Μην ανησυχείς πάντως για τον εαυτό σου, εσύ είσαι! Οπότε, κοίτα καλύτερα στον καθρέφτη και αποδέξου το! Και θα'ρθουν καλύτερες μέρες φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λιγο πολυ ολοι μας ετσι νοιωθουμε..ξενοι στο ιδιο μας το σωμα..η ρουτινα φταιει που εχουμε γινει ετσι? τι να πω..κανουμε τα ιδια πραγματα,βλεπουμε τους ιδιους ανθρωπους..συζηταμε τα ιδια πραγματα..τη αταραξια και απαταλη ζωης ειναι αυτη? Ανυπομονω να ελθει ο χειμωνας βαρεθηκα να κυκλοφορω με τα κοντομανικα..μεχρι και ο καιρος μας κανει πλακα..Καλο βραδυ να εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Emmanouela: Αγαπώ πολύ τον χειμώνα και χάρηκα πολύ που επιτέλους ο καιρός ηρθε στα ίσια του! Τώρα γενικότερα... φάση είναι και θα περάσει. Έτσι έχω μάθει να λέω πότε κάνω υπομονή...

    @ Nostos: Η ρουτίνα είναι μια έννοια που ο κάθε ενας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά... Άλλοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτήν άλλους τους καταστρέφει... Πάντως νομίζω πως στην προσπάθεια μας να ξεχάσουμε τα υπόλοιπα προβλήματα έχουμε υποβάλει τον εαυτό μας σε μια ρουτίνα "καλυμένη" ας πούμε...

    Καλό απόγευμα να έχουμε! Να είστε καλά και να ντύνεστε ζεστά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή