Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

A single man

Η αλήθεια είναι οτι δεν το περίμενα τόσο καλό... Ο Tom Ford το προσπάθησε, το ρίσκαρε πέρασε μια άλλη διάσταση και τα κατάφερε! Ένα έργο με τρομερές ισορροπίες καθώς το θέμα του είναι ιδιαίτερα λεπτό και δωσμένο μάλιστα σε μια ακόμα πιο δύσκολη εποχή...
Όπως είπε και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στην παρουσίαση της ταινίας "Το πένθος ενός άνδρα που έχει χάσει τον εραστή του. Ένα κομψό ρέκβιεμ και μαζί μια σπουδή χώρων και προσώπων από τον σχεδιαστή μόδας Τομ Φορντ, ο οποίος αποδεικνύει πως γνωρίζει εξίσου καλά τα στριφώματα της κάμερας και τη γεωγραφία του συναισθήματος. Μεγάλη ταινία, από τις εκπλήξεις της χρονιάς, με βραβείο ερμηνείας του υποψήφιου για Όσκαρ Κόλιν Φερθ στη Βενετία."


4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα και καλώς σε βρήκα.!!Προτείνεις να το δούμε δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!
    Καλώς ήρθες! Ναι, το προτείνω! Ήταν μια έκπληξη! Δεν προσβάλει τον θεατή του, δεν είναι επιτειδευμένο, αλλά απο την άλλη κρύβει μια σιωπηλή κραυγή! Αν δεν έχεις ταμπού με το θέμα που διαπραγματεύεται (την αντρική ομοφυλοφιλία) τότε ναι το προτείνω ανεπιφύλακτα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μμμμ...να την δούμε δηλαδή!

    Εγώ πάλι χθες πήγα και είδα το "The Last Airbender" με μια φίλη μου.Μια χαρά παραμυθάκι ήταν...Πέρασε ευχάριστα ένα 2ωρο στο cinema και θα περιμένουμε και το siquel του!

    ΜΜΜάκια!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α, και εγώ ήθελα να πάω να το δω αυτό αλλά δεν είχα παρέα (σε κανέναν δεν αρέσουν τα παραμύθια...), οπότε υπομονή μέχρι να βγει το dvd! :-P Πάντως το Single man στο προτείνω γλυκούλα!Και για ναπώ και κάτι κοριτσίστικο, ίσως επειδή ο σκηνοθέτης του είναι ο Tom Ford ειναι προσεγμένα στυλιζαρισμένο και νιώθεις να να βουτάς σε fashion magazine του '50! :)

    Καλο απόγευμα γλυκιά μου φιλάκιααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή