Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Seni seviyorum λέμε.... :)

Τώρα τελευταία κόλλησα και εγώ με το καινούργιο απόκτημα του Αντ1... Και πιο πολύ με την μουσική του. Απο μικρή την είχα μια αγάπη με τα ανατολίτικα ε, ήρθε και έδεσε το σιρόπι!



3 σχόλια:

  1. Καλά, εγώ παλιά έβλεπα τον Μπακλαβατζίογλου! Θυμάσαι? Την πρώτη σειρά με τους Τούρκους! Αλλά, τώρα δεν μπορώ πια! Τους βαριέμαι και δεν μπορώ το βαρύ αξάν! Εξάλλου, δεν βλέπω τίποτα στην τιβί! Μόνο τα Μυστικά της Εδέμ, τα οποία παρακολουθώ από το ίντερνετ, γιατί δεν τα προλαβαίνω! Κακός πελάτης για την AGB!!!
    Με γεια το νέο πρότυπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να πω την αλήθεια δεν είμαι και πολύ φαν των σειρών αυτών αλλά η ανατολίκη μουσική είναι πραγματικά πάρα πολύ ωραία!!!!!!Είμαι του τσιφτετελιού ντε!

    Καλημέρα γλυκιά και φωτεινή μου Sunny!!!Να έχεις μια υπέροχη μέρα και να περάσεις ένα μοναδικό weekend!

    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Emmanuela: Και εγώ τους έβλεπα τους Μπακλαβατζίδες :) αλλά τότε με ενοχλούσε αυτή η φασαρία η ντουντούκα που έπαιζε συνέχεια... Αλλά είχε φάση! Εγώ προς το παρών είμαι απο τους καλύτερους πελάτες της μιας και χρόνο έχω απεριόριστο (άνεργη γαρ...) Για ότι απορίες έχεις σχετικά με την Εδέμ εδώ, το βλέπουμε οικογενειακώς! χιχιχι!
    Ευχαριστώ για το πρότυπο, πειραματίζομαι!

    @ !sweety! Του τσιφτετελιού και εσύ κοριτσάκι? :))) Μου αρέσει πολύ η μουσική αυτου του σίριαλ έχω φάει κόλλημα! Και το εργάκι πάντως δεν είναι κακό..
    Να έχεις ένα όμορφο ανέμελο Σ/Κ γλυκούλα μου!

    Φιλάκια κοριτσάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή