Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ!!!!

Καλησπέρα σας! Μετά απο μια όμορφη απόδραση στην πόλη των γουναράδων επέστρεψα και πάλι στην βάση μου.. Ηρέμισα, χαλάρωσα γέμισα τα μάτια μου εικόνες και χρώματα, τα πνευμόνια μου καθαρό αέρα και την ψυχή μου με όμορφες στιγμές παρέα με πολύ καλούς φίλους... Επιστρέφοντας λοιπόν μπήκα στον "κήπο" μου για να δω τι έγινε όσο έλειπα... Και βρήκα μια πρόσκληση για παιχνίδι!!!! Ή καλύτερα να πω παιχνίδια??????? Η πρόσκληση ήρθε απο την γλυκιά dreamblogger (ή sweety :) ) και την ευχαριστώ για την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτό το όμορφο παιχνίδι... :) Ας ξεκινήσουμε λοιπόν! Πρώτα το παιχνίδι ΑΓΑΠΩ...

Δέκα πράγματα που αγαπώ...

1) Αγαπώ..την οικογενειά μου (νομίζω πως κανείς δεν θα ξεφύγει απο αυτό το κλισέ αλλα είναι η πιο μεγάλη αλήθεια μας...) γιατί σε κάθε δύσκολη στιγμή ξέρω οτι θα είναι κάπου εκεί να μου πιάσουν το χέρι και να ξεκινήσω απο την αρχή...

2)Αγαπώ... τους τρεις υπέροχους, παχουλούς ψιψινους μου! Τον Ρένο, Τίτο και Τηλέμαχο! Για τις ζεστές αγκαλιές που μου κάνουν το βράδυ όταν πέφτω για ύπνο, για το ειλικρινές βλέμμα αγάπης όταν χαιδεύω την πλατούλα και τα αυτάκια τους και γιατί ειναι υπέροχα ψυχουλίνια!

3)Αγαπώ... τους φίλους μου ακόμα και αυτούς που πλέον δεν είναι κοντά μου γιατί αυτά που μοιράστηκα μαζί τους και αυτα που θα μοιραστώ είναι απο τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής μου. Είναι όλες μου οι αισθήσεις και είναι εκεί δίπλα μου σε όποιο σημείο του χάρτη και να βρίσκονται...

4)Αγαπώ... την θάλασσα. Για την ακρίβεια την ΛΑΤΡΕΥΩ! Νομίζω πως αν με ρωτούσαν τι θα ήθελα να είμαι σε κάποια άλλη ζωή θα έλεγα κύμα... Για να μπορώ να την αγκαλιάζω συνεχώς!

5)Αγαπώ.... την δουλειά μου που είναι η μαγειρική! Την θεωρώ πολύ δημιουργική, με κρατάει σε διαρκή ενέργεια και είναι ένας ακόμα τρόπος για να εκφράζομαι. Επίσης δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά απο το να μαγειρέψω για αυτούς που αγαπώ και μετα να τους βλέπω να απολαμβάνουν τις γεύσεις μου.

6)Αγαπώ... το θέατρο, την μουσική και τα βιβλία μου! Γιατί είναι εγώ... απλά...

7) Αγαπώ... την Άνω Πόλη και την Παραλία Θεσσαλονίκης για τις ατελείωτες βόλτες, τις υπέροχες εικόνες και τις γλυκιές στιγμές που έχω περάσει εκεί απο παιδί.

8)Αγαπώ... την αγκαλιά του.

9)Αγαπώ... τα όνειρα που κάθε λεπτό της ημέρας γιατί είναι ξεχωριστά και μου δίνουν κουράγιο για να συνεχίσω.

10) Αγαπώ... τα ηλιοτρόπια φυσικά! τα λουλουδάκια μου! Μου θυμίζουν τον Ήλιο, ζεστό, χαμογελαστό να τρυπώνει στην καρδιά και να ζεστένει την καρδιά μου :)

Αυτά ήταν κάποια απο τα πολλά που αγαπώ...

Επόμενο παιχνίδακι ερωτήσεων...

Ποιο ήταν το αγαπημένο σου παιχνίδι όταν ήσουν μικρή?
Μου άρεσε να παίζω επιτραπέζια με τον αδερφό μου διάφορα και ανάλογα την διάθεση μας. Είτε αυτό ήταν γνώσεων είτε ήταν γκρινιάρης κτλ...

Ποιο φαγητό μισείς?
Το σπανακόρυζο. Δεν ξέρω γιατί αλλά απο μικρή ούε να το ακούσω δεν θέλω! Το τι σκαρφίζομαι κάθε φορά για να το αποφύγω δεν λέγεται!

Τι ήθελες να γίνεις όταν ήσουν μικρή?
Ηθοποιός, έχω πάθος με το θέατρο. Διαφορετικά έλεγα οτι θα γίνω κομμώτρια γιατί μου άρεσε να χτενίζω με τις ώρες τις κούκλες μου και αργότερα τις φίλες μου χιχιχιχι :)

Γυμνάζεσαι?
Σχεδόν κάθε μέρα περπατάω απο την αρχή της Παραλίας ώς το Μέγαρο Μουσικής και μετά πάλι επιστροφή με τα πόδια. Πιο αραιά κάνω λίγο ποδήλατο.

Προτιμάς αθλητικό ή κυριλέ ντύσιμο?
Ότι με κάνει να νιώθω άνετα. Κυριώς χαλαρό ντύσιμο, αλλά υπάρχουν στιγμές που δεν θα πώ όχι και σε ένα όμορφο φουστανάκι ή ένα ζευγάρι γόβες (και τώρα πάλι θυμήθηκα κάτι γοβίτσες που έχω βάλει στο μάτι έδω και έναν μήνα!!!! Θα γίνουν δικές μου, δικές μου! Σαν το γκόλουμ ακούστηκε αυτο... χμ... )

Σου αρέσουν οι ξανθοί ή οι μελαχρινοί?
Μελαχρινοί με μια δόση γκριζαρίσματος συνήθως....

Αγαπημένο χρώμα?
Μπλέ! Σε ότι απόχρωση και αν είναι...

Τι σου αρέσει περισσότερο στο blogging?
χμ... Μου αρέσει που είναι ενας προσωπικός χώρος στον οποίο μπορώ να μοιράζομαι ότι θέλω, να εκφράζομαι και να ανταλάσσω απόψεις που σημαίνει αυτόματα οτι κάνω γνωριμίες και αναπτύσω νέες φιλίες. Μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσω νέους ανθρώπους, που μπορεί υπο άλλες συνθήκες να μην περνούσαν απο τον δρόμο μου ή εγώ απο τον δικό τους. Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του ιστορία να σου πεί, όλα είναι εμπειρίες...

Τι σου φτιάχνει τη διάθεση?
Η μαγειρική, ένα αγαπημένο τραγούδι, η φωνή αγαπημένων προσώπων στο τηλέφωνο, μια αγκαλιά, μια βόλτα στην θάλασσα, ένα ποτήρι κρασί και πολλά πολλά άλλα μικρά πραγματάκια που τα ανακαλύπτω σαν θησαυρό!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό?
Πατάτες. Τηγανητές, ψητές, βραστές με σάλτσα ή χωρίς... Δεν μπορώ να αντισταθώ! γιαμ, γιάμ!

Τι σε κεντρίζει στον άλλον?
Το βλέμμα του, το χαμογελό του και το χιούμορ του.

Αγαπημένος τόπος διακοπών?
Η φαντασία μου. Εκεί κάνω τα πιο όμορφα ταξίδια και πάντα με όσους αγαπώ!

Μια σχολική πλάκα που θα σου μείνει αξέχαστη?
Ήμουν σχετικά ήσυχο παιδί στο σχολείο....

Τι μάρκα υπολογιστή έχεις?
Fujitsu Simens Laptop.

Ποια είναι η μεγαλύτερη αδυναμία σου?
Το καθαρματάκι ο κολλητός μου... Ότι και να μου κάνει δεν μπορώ να του κρατήσω κακία.
Και τώρα τελευταία ένα άλλο "καθαρματάκι"....

Ποιος είναι ο πιο εκνευριστικός γείτονας,συνάδελφος,συμφοιτητής?
Εκνευριστικός γείτονας είναι ένας τύπος που έρχεται και κάθεται στο καφέ δίπλα απο το σπίτι μου και μας παίρνει τα αφτιά κάθε φορά, συνάδερφος ήταν μια κοπελιά που έβαζε συνεχώς σπιουνιές ανάμεσα σε όλους μας με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας σωστά αφού τρωγόμασταν σαν τα κοκόρια και συμφοιτητής ένα παλικάρι που προσπαθούσε να δείξει σε όλυς οτι έχει τις περισσόετρες γνώσεις, τους καλύτερους βαθμούς την τέλεια ζωή κτλ κτλ.... άραξε φίλε!

Ποιο είδος μουσικής ακούς;
Ότι μπορεί να ερεθίσει το αφτί μου απο κλασσική μέχρι Ζαφείρη Μελά, ανάλογα την διαθεσή μου, την παρέα και την στιγμή. Πολλές φορές και η σιωπή είναι η καλύτερη μουσική. Αλλά το σίγουρο είναι οτι χωρίς αυτήν δεν μπορώ να ζήσω, υπάρχει παντού!

Τι σε αποθεί στο άλλο φύλο;
Υπάρχουν κάποιες άσχημες συνήθειες με τις οποίες τα αγόρια διασκεδάζουν αλλά έγω ή εκνευρίζομαι ή είμαι έτοιμη να τους φέρω στο κεφάλι ότι βρω μπροστά μου! Συνήθειες όπως διαγωνισμός ρεψίματος ή το να βαθμολογούν όποια γυναίκα περνάει απο μπροστά τους.

Καριέρα ή οικογένεια;
Δύσκολη ερώτηση... Οικογένεια όμως γιατί το να κρατήσεις ένα τρυφερό πλασματάκι στην αγκαλιά σου που θα σου σκάσει το πιο υπέροχο χαμόγελο του κόσμου δεν συγκρίνεται με τιποτα!!!!

Ποιο είναι το μεγαλύτερο προτέρημα σου;
χμ... αυτο δεν μπορώ να το πω εγώ...

Τι είναι αυτό που φοβάσαι περισσότερο;
Την "τρέλλα" μου...

Αν ήσουν άντρας/γυναίκα για μια μέρα τι θα έκανες;
Ωχ! Ξαφνικά αγχώθηκα! Είναι τόσα που θέλω να κάνω και δεν ξέρω αν θα προλάβω... χιχιχι

Πια είναι η χειρότερη ανάμνησή σου ever;
Το τελευταίο βλέμμα της καλυτερης μου φίλης πριν χωρίσουν για πάντα οι δρόμοι μας και τα τελευταία της λόγια. Μαχαίρι στην καρδιά.

Ποιο μέρος θέλεις να επισκεφτείς κάποια στιγμή στη ζωή σου;
Είναι πολλά... Βαρκελώνη, Αστυπάλαια, Φολέγανδρος, Τοσκάνη, τον Μύρτο της Κεφαλονιάς, το Πόρτο Κατσίκι της Λευκάδας, τον Μονοναύτη στο Ηράκλειο Κρήτης, την Πορτογαλία και πολλά πολλά ακόμα...

Αυτό ήταν? απάντησα ΣΕ ΟΛΕΣ! χαχαχα! Εδώ όμως σας αφήνω... Πάω για νάνι... Εαν βρω κουράγιο άυριο μπορέι να συνεχίσω και εγώ με δικές μου ερωτήσεις προς τους συμπαίκτες!

Σας φιλώ να έχετε όμορφο βράδυ γεμάτο ηλιόλουστα όνειρα!
Και φυσικά με την σειρά μου καλώ όλους τους φίλους bloggers να συμμετάσχουν σε αυτό το παιχνίδι ερωτήσεων :)







2 σχόλια: